bokeh club http://bokehclub.com the beauty out of focus Sat, 25 Aug 2012 20:50:37 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Bokehclub reloaded http://bokehclub.com/article/1 http://bokehclub.com/article/1#respond Sun, 08 Jul 2012 15:05:54 +0000 http://bokehclub.com/?p=1 Това е новото начало на Bokehclub. Второто ново начало. Или третото… не съм сигурен вече. Първо имаше един затворен форум, после аз взех да се грижа за него на нов адрес, после пък направих bokehclub.com специално за него и сега накрая освен специален домейн си има и специална платформа.

На мястото на стария bbpress и чисто форумното място, сега има WordPress с форуми. Форумите пак ще са основното, но ще има място и за статии. Също и управлението на снимките ще се подобри – преди можеше единствено да се слагат препратки към външно качени снимки (затова и в доста от темите снимките са поизчезнали с времето). Сега може да се качват снимки направо във форумните теми.

Следващата стъпка ще е всички качени от отделния потребител снимки да може да се организират в галерии – скрити или публични. Клубът няма да е само форум, а и галерия. Фотографията е повече гледане и виждане, отколкото само форумно обсъждане.

Ще се постарая когато сайтът е сравнително готов, да изпратя циркулярно писмо до всички регистрации в стария форум.

Добре дошли отново на всички!

]]>
http://bokehclub.com/article/1/feed 0